TecTronic Feesttenten - Kwalitatieve partytenten!

Tel. +31 202 103 618

Bedrukking van vouwtenten - bedrukte promotietenten in fullcolour

Uw bedrukte promotietent als blikvanger op beurzen of markten

Stijlvolle zwarte 3x6 vouwtent met fullcolour bedrukking voor de Burning Butchers. Onze professionele vouwtenten lenen zich prima tot multifunctionele reclamedrager! Ze zijn snel inzetbaar, van degelijk materiaal, in een al dan niet opvallende kleur én bovendien voorzien van uw fullcolour bedrukking: uw boodschap mooi, groot en duidelijk zichtbaar voor uw doelgroep!
Neemt uw bedrijf binnenkort deel aan een vakbeurs, staat u geregeld op markten, of zoekt u een waardevol sponsoringartikel, dan is een bedrukte promotietent dé ideale keuze. U kan alle vouwtenten bij ons laten bedrukken, zowel in polyester als pvc en in alle maten, zijnde 3x3; 3x4,5; 3x6; 4x4 en 4x8.

Welke onderdelen van de tent kunnen er allemaal bedrukt worden? De volants (dit zijn de zijkanten van het dakzeil), het dakzeil zelf, alsook de zijwanden aan binnen-en buitenkant.

Wist u dat we nu ook halve zijwanden en afneembare dakboorden bedrukken?

Het drukwerk is telkens weer van hoogwaardige kwaliteit, net als de plooitent zelf. De zeilen zijn altijd waterdicht (pvc of polyester). U kan kiezen uit de basiskleuren bordeaux, geel, donkergroen, ecru, rood, limoen, oranje, wit, zilvergrijs, hemelsblauw, donkerblauw en zwart. De print kan bestaan uit uw logo, een foto of een stukje tekst, zoals uw slogan of websiteadres.

De levertermijn voor een bedrukking bedraagt doorgaans een drietal weken na ontvangst van uw bestelling. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor één of meerdere bedrukte vouwtenten.

Mogelijkheden voor de personalisatie

Volants of dakboorden
Fullcolour bedrukking van de 4 volants
Offerte vragen...
Volledig dakzeil
Personalisatie van het volledige dakzeil
Offerte vragen...
Halve zijwanden
Opdruk op een halve zijwand voor een vouwtent.
Offerte vragen...
Zijwanden met deur
Personalisatie van een vouwtent zijwand met deur.
Offerte vragen...
Blinde zijwanden
Bedrukking op de achterwand van een vouwtent.
Offerte vragen...
Alle tentzeilen
CMYK bedrukking van alle tentzeilen.
Offerte vragen...

"De la très haute qualité, impression parfait, que du bon. "
"Van zéér hoge kwaliteit, perfecte bedrukking, alleen maar goeds." 24 maart 2015
Luigi Testa, Cembrit, Gerpinnes

Opgelet, voor Solid 30 vouwtenten is een aparte bedrukking van de dakboorden niet mogelijk. Het dakzeil wordt steeds volledig bedrukt. Ook een aparte bedrukking van 1, 2 of 3 zijwanden is bij een Solid 30 tent (nog) niet mogelijk: de zijwanden worden allemaal samen bedrukt (4 zijwanden voor een 3x3 en 3x4,5 model - 6 zijwanden voor een 3x6 model).

Bazuin, Beobank, Belgian Homeless Cup, De Belgische marine, Cembrit, Child Focus, NVA Zoersel, Urban Tri Sports, Diëgo Abeele, Durabrik, Fietsenmaker Cyclo-Cis, MadMaxim Arwork, MDI-Invest Immobiliën, De Mollekes, Mercedes Garage Vereenooghe, Pet Funeral Center, ACW Brugge, de Chiro, Dumoulin, Gemeente Tilburg, GPG Totaalinrichting, Harley Davidson Club Assenede, Husqvarna, Jo Beau, Kaffee Renée, Kinderopvang Kerkrade, KVC 't Meetjesland, Kwadro, het Belgische leger, Natuurpunt, Nutrimax, OCMW Brugge, Provincie West-Vlaanderen, Rambo BMX, Reko Roller Club, Sport in Genk, Stal The Pintos, The Opportunity Factory, Trudo, VAG United, Vastgoed Service, De Vlaamse Liga voor Paardensport, Het Vlaamse Kruis en vele anderen kozen al voor bedrukte vouwtenten bij TecTronic Feesttenten.

Vouwtenten 3x3m

Bedrukte volants en zijwanden voor 3x3 plooitent voor Beobank. De Bazuin koos voor de bedrukking van een professionele 3x3 plooitent. Child Focus koos voor een professionele vouwtent 3x3 met bedrukking van het volledige dakzeil. Cembrit koos voor een professionele vouwtent 3x3 met fullcolour bedrukking. Personalisatie van zowel de pitches als de volants. Fullcolour bedrukking van twee 3x3 zijwanden voor Diëgo Abeele Bedrukking van de volants bij een hemelsblauwe 3x3 vouwtent voor Durabrik Een bedrukte vouwtent 3x3 zilvergrijs voor Cyclocis. Met het logo op de pitches en de gegevens op de volants. Een bedrukte vouwtent 3x3 zilvergrijs voor Cyclocis. Met het logo op de pitches en de gegevens op de volants. 3x3 professionele vouwtent met personalisatie voor MDI-Invest 3m x 3m full colour bedrukt dakzeil voor Garage Vereenooghe. Vouwtent 3x3 marineblauw bedrukt voor de Chiro. Bedrukte vouwtent 3x3 voor Dumoulin. Husqvarna koos voor een rode vouwtent 3x3 met bedrukking op de 4 volants. Bedrukte volants van KVC Meetjesland's professionele vouwtent 3x3 bordeaux. Volledige 3x3 dakbedrukking voor Natuurpunt De Bron, met full colour bedrukte zijwand. Nutrimax voedingssupplementen & Sportvoeding koos voor een zwarte vouwtent 3x3 met bedrukking op de 4 volants en op de bovenkant van het dakzeil. Het OCMW van Brugge koos voor een zilvergrijze vouwtent 3x3 met volledige bedrukking van het dakzeil. Volledig bedrukte vouwtent 3x3 voor POM West-Vlaanderen (100% West-Vlaams Smuldorp). Volledig bedrukte vouwtent 3x3 voor POM West-Vlaanderen (100% West-Vlaams Smuldorp). Rambo BMX koos voor de volledige personalisatie van deze 3 bij 3 plooittent. Reko Rollerclub koos voor een 3m x 3m plooitent met volledig bedrukt dakzeil. Bedrukte beachflags en vouwtent Jan Smet Erima is eigenaar van sportieve 3x3 vouwtenten met volledige personalisatie. Solid 30 vouwtent met fullcolour bedrukking van het dakzeil voor en door TecTronic Feesttenten

Vouwtenten 3x4,5m

Urban Tri Sports pakt uit met deze zwarte pro 3x4,5. Full colour bedrukking op de volants en 3 zijwanden. De Mollekes konden de jarige plezieren met dit gepersonaliseerd dakzeil 3x6 met basiskleur écru Professioneel bedrukte vouwtent 3m op 4,5m voor Pet Funeral Center Fullcolour print over de volledige blinde zijwand 4,5 meter (aan de binnenkant van de plooitent) voor het ACW van Brugge GPG Totaalinrichting koos voor een zilvergrijze vouwtent 3x4,5 met bedrukking op de 4 volants. Kinderopvang Kerkrade koos voor een vouwtent 3x4,5 met fullcolour bedrukking van het dakzeil en 1 zijwand dubbelzijdig bedrukt. Deze bedrukte 3x3 vouwtent past 100% binnen de huisstijl van KwadrO ramen en deuren. Het Belgisch leger koos voor vouwtenten 3x3 met rood dakzeil met bedrukking op de volants en wisselend bedrukte zijwanden. Bedrukte vouwtent 3x4,5 met de Amerikaanse minipaardjes van Stal The Pinto's uit Haaltert op het MHCE in Frankrijk. Bedrukte vouwtent 3x4,5 TecTronic Feesttenten Gepersonaliseerde 3x4,5 vouwtent van TecTronic Feesttenten Bedrukking van het dakzeil (4 volants) en 2 zijwanden voor een 3x4,5 professionele vouwtent i.o.v. The Opportunity Factory. Volledige fullcolour bedrukking van een professionele 3x3 plooitent voor Trudo. Het Vlaamse Kruis ging voor een professionele plooitent 3x4,5 met fullcolour bedrukking. Elkedag-bbq koos voor deze professionele plooitent 3x4,5 met fullcolour bedrukking van het dakzeil en een halve zijwand.

Vouwtenten 3x6m

De Belgian Homeless Cup koos voor een 3x6 zwarte vouwtent met bedrukking een 6m volant én 1 blinde zijwand 3m. 3x6 witte PVC accordeontent met bedrukking van de volants voor de Belgische Marine Een bedrukte 3x6 pro vouwtent in opdracht van NVA Zoersel, conform met de huisstijl. De Harley-Davidson club van Assenede koos voor oranje vouwtenten 3x6 en 3x3 met bedrukking op de volant, dit in combinatie met zwarte zijwanden. Zwarte vouwtent 3x6 met bedrukking voor Jo Beau Products, fabrikant van professionele, compacte en veilige hakselaars. Full colour bedrukt dakzeil voor Kaffee Renée. Zij kozen voor een professionele 3 op 6 plooitent. VAG United koos voor deze 3 bij 6 professionele vouwtent, met personalisatie van 1 zijwand 6m, 2 zijwanden 3m en het volledige dakzeil. Bedrukte vouwtent 3x6 voor de Vlaamse Liga Paardensport. Een bedrukte 3x6 pro vouwtent voor Jogging Esneux. Stijlvolle zwarte 3x6 vouwtent met fullcolour bedrukking voor de Burning Butchers. Solid 50 3x6 vouwtent met volledige personalisatie van een zwart dakzeil.

Vouwtenten 4x4m

Witte vouwtent 4x4 met bedrukking voor gemeente Tilburg (Nederland) Stad Genk koos voor witte vouwtenten 4x4 met full colour bedrukking van het dakzeil. Vouwtent 4 op 4 m met bedrukking op de dakboorden voor Mobiel Kortrijk.

Vouwtenten 4x8m

MadMaxim Artwork personaliseerde het dak voor deze professionele 4 bij 8 vouwtent. Deze witte 4x8 pvc vouwtent werd bedrukt voor KVVE Massemen. Vouwtent 4x8 Solid 50 volledig bedrukt in huisstijlkleuren van Swapfiets

"Un grand merci pour votre professionnalisme, votre excellent service et la qualité du matériel. Tout est vraiment parfait et je vous recommanderais sans aucune hésitation. "
"Bedankt voor uw professionalime, uw uitstekende service en de kwaliteit van het materiaal. Alles is perfect en ik raad u zonder aarzelen aan iedereen aan." 29 september 2016
C. Pirard, EsneuxVoor meer foto's en referenties, neem een bezoekje aan onze facebookpagina.

Specificaties

  • Beschikbare kleuren: bordeaux, geel, donkergroen, ecru, rood, wit, zilvergrijs, hemelsblauw, limoengroen, donkerblauw, beige en zwart
  • Beschikbare maten: 3x3, 3x4,5, 3x6, 4x4 en 4x8
  • Zware pvc (550 gr/m²) of polyester zeilen met PVC-coating (450 of 300 gr/m²)
  • Waterdicht
  • Aluminium zeskantige staanders van 50 of 40 mm diameter en 2 of 1,5 mm wanddikte (Solid 50 - Solid 40) of stalen vierkantige staanders van 32 x 32 mm en 0,8 mm wanddikte (Solid 30)
  • Geleverd met handige opbergtas voor zijwanden

Heeft u nog een vraag over onze promotietenten? stuur ons dan een e-mailtje of bel ons.